Vam urejanje Joomla spletne strani povzroča veliko preglavic? Vam vsaka sprememba vsebine vzame ogromno časa, ki bi ga raje porabili za kaj bolj koristnega? Tu smo, da vam pomagamo.

Urejanje Joomla strani

Urejanje strani v Joomla CMS je za nas vsakodnevno opravilo, zato poznamo postopek do potankosti. Dovolite, da namesto vas urejamo vsebino vaše spletne strani. Za minimalni mesečni znesek bomo urejali vašo spletno stran, sproti pa še poskrbeli za lektoriranje, optimizacijo dodanih vsebin in prikaz vsebin v vseh brskalnikih

Gradivo nam lahko pošiljate v vam najljubši obliki (.doc, .pdf, .jpg, ...). Naš strokovnjak bo gradivo obdelal in ga uvrstil na spletno stran.

Predelave spletne strani

Bi radi dodali nove vsebine, kot so nove podstrani, novice, fotogalerije, ..., pa ne veste kako? Obrnite se na nas, kjer vam bomo lahko svetovali in vas vodili skozi postopek. Lahko pa tudi najamete Joomla pomoč za urejanje vaše spletne strani in odmislite težave, ki vam jih zdaj povzroča Joomla CMS.

Ažuriranje Joomla spletne strani

Kontaktirali vas bomo ob domenjenih intervalih (npr vsakih 14 dni) in vas opozorili, da pripravite kakšno novo vsebino za objavo na spletni strani. Spletna stran, ki nima aktualnih podatkov, pri obiskovalcih izgubi kredibilnost. Prav tako pa je ažurnost pomembna s stališča optimizacije za spletne iskalnike.

Povpraševanje

Povprašajte za pomoč pri urejanju vaše Joomla spletne strani!

Povpraševanje >> Joomla pomoč
Joomla page shadow
Računovodstvo | Izdelava spletnih strani na Joomla CMS | marko@lampret.net | G: 041 473 637 © Lampret.net, kreativne informacijske rešitve, 2011www.Joomlapomoc.si is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.