Sedaj sem že zelo dolgo, velik navdušenec nad ročnimi urami. To pa zato, ker mi ročne ure predstavljajo odličen nakit, s katerim je mogoče izboljšati svoj stil, saj gre za nakit, ki je zelo eleganten in pa tudi funkcionalen, zaradi česar pa se mi to zdi popoln nakit za moške.

No tako pa sem skozi zadnja leta, kupoval kar nekaj ročnih ur, različnih znamk, saj mi je bilo to zelo všeč, ker mi je velika kolekcija ročnih ur omogočila, da sem lahko zraven vsakega stila, ki sem ga nosil, nosil temu primerno ročno uro. 

Ročne ure Mido so mi takoj padle v oči

Če pa pogledam svojo kolekcijo, pa lahko hitro opazim, da se zelo pogosto pojavijo ročne ure znamke Mido. Tako pa mi je znamka Mido bila všeč od prvega trenutka, ko sem zagledal njihove ure, ko sem iskal kakšne nove znamke na spletu. Najbolj pa mi je bila všeč elegantnost, ki so jo imele Mido ure, saj mi je bilo to zelo pomembno pri ročnih urah, kajti velikokrat mi pri raznih oblekah pridejo prav elegantne ure.

Poleg tega pa sem lahko našel tudi kar nekaj različnih barvnih kombinacij, kar pa je vodilo v to, da sem si skozi leta kupil kar nekaj različnih modelov ročnih ur Mido, saj mi je bil vsak različen model, na svoj način zelo všeč. Tako pa sem lahko te ure res zelo lepo kombiniral, tako za vsakdanjo nošnjo, kot tudi, kadar sem se moral nekoliko bolj zrihtati.

Tako pa prav nič ne obžalujem, da sem si skozi leta kupil toliko različnih ročnih ur, saj je trg za ročne ure res ogromen in pa je zato tudi veliko povpraševanja po le teh. To pa mi omogoča, da lahko razne ročne ure, katere več ne nosim, zelo hitro prodam, ter tako dobim dober delež denarja, ki sem ga porabil za kakšno ročno uro, dobim nazaj.